Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 Bucuresti-Cernavoda, intre km 12 si 105 (zona Drajna), vizibilitatea este redusa, sambata seara, sub 100 de metri, iar pe alocuri sub 50, din cauza cetii.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza in functie de vizibilitate, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire.

Politia Romana reaminteste ca, incepand din 10 ianuarie, circulatia rutiera pe DN 22C Cernavoda-Basarabi a fost intrerupta la km 1+978 metri, pentru o perioada de un an, in vederea executarii unor lucrari la podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra si ca atat traficul usor, cat si cel greu, se desfasoara pe rute ocolitoare.

In judetul Buzau pe DN10 Brasov-Buzau, in zona Siriu, se mentine restrictia pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, acestea circuland in continuare deviat, in timp ce traficul usor se desfasoara alternativ, in ambele sensuri, pe o banda. IGPR aminteste ca, in dimineata zilei de 11 ianuarie, pe portiunea cuprinsa intre kilometri 84+500 metri si 84+600 metri s-a produs o alunecare de teren, iar traficul rutier a fost intrerupt. Lucratorii de la drumuri, sprijiniti de specialisti ai ISU Buzau, au reusit sa indeparteze stancile si pietrele cazute, doar de pe o banda de circulatie, precizeaza sursa citata.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, se circula normal, iar valorile de trafic au fost apropiate de cele de saptamana trecuta, mai precizeaza IGPR. Vineri, dispeceratul de monitorizare de la Barcanesti a inregistrat pe sensul de mers Bucuresti - Ploiesti 15.211 autovehicule, fata de vinerea trecuta cand au trecut prin dreptul camerelor de supraveghere peste 14.600 de masini.