Neuronii stingheri au dus-o bine in 2010. Au avut parte de si mai multa atentie, au fost invitati in si mai multe emisiuni si criza nu i-a afectat. Din multimea detinatorilor lor ne-au interesat cel mai mult demnitarii pentru ca ei au puterea sa ne influenteze direct viata. Daca unei vedete siliconate ii putem inchide gura cu telecomanda, unui ministru sau unui primar nu-i putem inchide activitatea. Printre acesti demnitari se numara oameni destepti si mai putin destepti, educati sau inculti, dar toti uniti de un singur lucru: vorbesc prea mult si fac prea putin. Daca nu avem pentru ce fapte le multumi, sa oferim un "premiu" neuronului lor stingher. V-am invitat sa votati castigatorii fiecarei categorii si sa radeti sanatos cu speranta ca 2011 va fi un an mai prost pentru toti neuronii stingheri.

Neuronul StingherFoto:

Iata castigatorii:

Trofeul Neuronul Stingher si premiul "Neuronul Tandru": Marian Vanghelie (primar) - 350 voturi

"Eu lui Elena Udrea, imi pare rau, nu am apucat sa-i fac nimic, dar nu e timpul pierdut. Din pacate, biologic, Traian Basescu se duce."

Castigator categoria "Dezvaluirile Neuronului": Mircea Geoana (presedinte Senatul Romaniei) - 262 voturi

"La domnul Vintu acasa nu este nici jacuzzi – si nu sunt un mare amator de jacuzi – nici masa de sah."

Castigator categoria "Neuronul Violet": Marian Vanghelie (primar) - 270 voturi

“Cand am cate o dilema ma duc pe banca, in Cismigiu, si apare Mos Craciun.”

Castigator categoria "Neuronul Sincer": Radu Berceanu (senator) - 264 voturi

“Canotoarele pleaca de la mine din fata si folosesc o goarna puternica.Eu platesc taxe pentru iesirea la lac si la 6 dimineata ma trezesc cu goarna respectiva.Eu nu spun nimic, chiar imi face placere sa ma trezesc dimineata.”

Castigator categoria "Neuronul Suparat": Crin Antonescu (presedintele PNL) - 271 voturi

“Sunt manios (n.r.:referitor la reducerea de 25% a salariilor bugetarilor) avand in vedere ca sunt doar bugetar. Nu stiu de unde o sa tai, o sa vad pe parcurs.”

Rezultatele sondajului au stabilit castigatorii la fiecare categorie. Declaratia care a adunat cele mai multe voturi a primit trofeul "Neuronul Stingher".Au fost inregistrate peste 600 de voturi. Cititi mai jos toate declaratiile propuse.