Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a avertizat, miercuri, barbatii din municipiu sa nu se apropie de locurile frecventate de prostituate, intrucat ar putea ajunge in imaginile care vor fi postate in fiecare dimineata pe site-ul Primariei, relateaza Agerpres.

Primarul din Targu Mures a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in doua locuri din oras au fost deja instalate camere de luat vederi cu infrarosu, pentru filmarile de noapte, si ca urmeaza sa mai fie amplasate alte trei camere de filmat, toate in locurile frecventate de prostituate.

"Poate fi cadoul doamnelor dar si ingrijorarea domnilor. Din cauza unor obiceiuri nesanatoase dar vizibile, nu putem sa ne facem ca nu sunt (prostituate -n.r.) si mai mult ca au venit tot mai multe, ca apar noaptea. Degeaba le strangem pentru ca lipsa unei legislatii te pune in situatia de a-ti arata o oarecare nevolnicie. Cele care practica prostitutia in anumite zone ale orasului sa stie ca sunt supravegheate incepand de ieri cu camere de filmat ascunse", a aratat Dorin Florea.

Acesta a sustinut ca "tot ce filmam seara si in cursul zilei punem dimineata pe site-ul primariei" si ca acesta poate fi si un cadou pentru doamne "sa constate ca sotii lor sunt foarte cuminti".

Primarul le-a cerut barbatilor, daca sunt din Targu Mures, sa nu stationeze prea mult in zonele cu prostituate "ca se poate sa se interpreteze acele stationari".

Prin aceasta metoda Dorin Florea spera sa diminueze aceste practici, intrucat pana acum nicio alta metoda nu a avut succes.

"Asa am gandit o varianta prin care sa descurajam aceste practici, pentru ca lipsa legislatiei duce la un astfel de joc si o neputinta din partea Primariei. Am incercat toate variantele, pare ca asta va fi varianta de succes", a subliniat Dorin Florea.