Instanta trebuia sa ii audieze si pe George Copos, patronul Clubului Rapid, Cristian Borcea, presedintele executiv al Clubului Dinamo, si Gheorghe Netoiu, fost actionar al acestui club, insa acestia au lipsit la termenul de joi, astfel ca judecatorii au decis emiterea unor mandate de aducere pentru urmatorul termen, din 22 decembrie, scrie Mediafax.

Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Ioan si Victor Becali s-au prezentat la instanta pentru a fi audiati in dosarul in care mai multi patroni de cluburi de fotbal, impresari si oameni de afaceri au fost deferiti justitiei pentru tranferurile mai multor jucatori de fotbal.

Instanta a inceput audierile cu fostul director al Clubului de fotbal Otelul Galati, Mihai Stoica. Dupa ce i s-au repetat acuzatiile aduse de anchetatorii DNA, Stoica a aratat in fata instantei ca este nevinovat si ca isi mentine declaratiile date in fata procurorilor anticoruptie. Intrebat in legatura cu jucatorul Iulian Arhire, Stoica a aratat instantei ca transferul acestuia in strainatate a reprezentat un succes la nivelul anului 1999.

Stoica a precizat ca transferul lui Arhire s-a facut pentru suma de 150.000 de dolari, plus 550.000 de dolari, bani ce au ajuns la impresarul sud-coreean care s-a ocupat de transferul jucatorului la clubul Pohang Steelers.

Potrivit lui Stoica, transferul ar fi fost un succes pentru ca Arhire "era un jucator limitat, s-a si dovedit, care nu a jucat mai nimic", acesta valorand, potrivit grilei de transfer de la acea vreme, doar aproximativ 25.000 de dolari.