Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) nu a avut si nu are nicio legatura cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere, condus de colonelul in rezerva Mircea Dogaru, informeaza un comunicat transmis, vineri, de asociatie.

"Presedintele Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din STS, gl. mr. Tiberiu Lopatita, precizeaza ca Asociatia si membrii sai nu doresc sa fie atrasi in jocuri de culise politice sau sindicale si se delimiteaza de atitudinea si limbajul agresive ale colonelului in rezerva Mircea Dogaru", precizeaza comunicatul.

"Aceste manifestari aduc atingere onoarei de miliar, lezeaza haina Armatei Romane si incita cadrele active la insubordonare", arata sursa citata.

"De asemenea, niciun membru al Asociatiei Cadrelor in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu este afiliat la Sindicatul domnului Dogaru si se recomanda celor care doresc sa faca parte din organizatii de tip sindical sa se retraga din Asociatie'', mentioneaza gl. mr. Tiberiu Lopatita in comunicatul Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din STS.