Meteorologii anunta vreme ploioasa in continuare. Astfel, pe arii extinse, vor fi averse si descarcari electrice, precum si intensificari de scurta durata ale vantului. Vremea isi revine la finalul saptamanii, cand se vor inregistra frecvent temperaturi de peste 30 de grade.

La munte, cantitatile de apa vor mai depasi izolat 20 de l/mp. Si la mare va ploua, mai ales spre seara, iar temperatura aerului se va incadra intre 24 si 26 grade. Apa marii va avea o temperatura de 23-24 de grade.

La Bucuresti va ploua spre seara, cand vor fi averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi de 26 - 27 de grade, usor sub normalul termic al acestei perioade.

Va ploua si in Moldova, unde se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si izolat chiar cantitati de apa mai insemnate, in timp destul de scurt. Sunt asteptate 25 de grade la Galati si Iasi, 24 la Bacau, 26 de grade la Focsani si 23 la Suceava.

Nori si ploi si in Maramures si Transilvania, cu temperaturi de 29 de grade la Timisoara, 24 la Sibiu si 23 de grade la Cluj.

In Muntenia, ploile vor ajunge in timpul dupa-amiezei. Cele mai mari temperaturi se inregistreaza in Oltenia: 30 de grade la Drobeta si 29 la Craiova.

Meteorologii au anuntat, de asemenea, ca ploile vor continua si in urmatoarele trei zile.