O sucursala BCR din Timisoara a fost jefuita de doi barbati care l-au imobilizat pe paznic si au amenintat-o pe casierita cu un pistol, apoi au fugit din incinta, anunta Mediafax. Nu se cunoaste deocamdata prejudiciul creat bancii.

"Din datele pe care le avem pana la aceasta ora, se pare ca doi barbati au intrat intr-o sucursala BCR din Calea Buziasului. Unul dintre barbati l-a imobilizat pe paznic, iar celalalt a amenintat-o pe casierita cu un pistol. Mai multe echipaje de Politie sunt la fata locului si cerceteaza cazul", a declarat seful Politiei Judetene Timis, Gheorghe Popescu.

Cei doi au intrat in sediul BCR si au amenintat-o pe angajata sa deschida seiful. Aceasta a apasat butonul de alarma, insa pana la venirea politistilor si a firmei de paza, hotii au reusit sa fuga cu o sacosa cu bani. Politistii nu stiu deocamdata care este prejudiciul creat bancii.

"Acum se studiaza imaginile filmate de camera de supraveghere. Potrivit casierei din banca si martorilor, unul dintre tineri purta peruca, iar unul avea un pistol. Noi vom stabili daca este de jucarie sau adevarat", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Marinela Apostolache, citata de Agerpres.