Daca se va dovedi ca tirurile trupei AC/DC au fost taxate abuziv de angajati ai PTF Nadlac pentru a putea iesi din tara, se va merge pana la desfacerea contractelor de munca a celor vinovati. Declaratia a fost facuta de directorul tehnic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara (DRDP), Horatiu Simion, transmite Agerpres.

Miercuri, la Nadlac a ajuns o comisie de ancheta de la Bucuresti, pentru a investiga cele sesizate de reprezentantii trupei AC/DC la Ambasada Romaniei de la Paris. "Este o rusine ceea ce s-a intamplat. Facem o ancheta in acest caz, pentru ca ceva s-a intamplat acolo", a declarat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron.

Potrivit CNADNR, Ambasada Romaniei la Paris a primit o plangere din partea reprezentantilor celebrei trupe, in care acestia reclamau ca reprezentantii Companiei au cerut staff-ului sa prezinte rovinietele achizitionate pe durata sederii in Romania, ceea ce este ilegal, ulterior solicitand cate 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane, in total circa 1.500 de euro, fara a elibera chitanta.