Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate in nord-vestul tarii, zona afectata de ninsori. Drumul European 60, intre Cluj Napoca si Oradea, a fost inchis timp de 4-5 ore, din cauza zapezii. Mai multe autocare si TIR-uri au ramas blocate.

De asemenea, se circula cu dificultate intre Cluj Napoca si Turda. In Cluj, ninge neintrerupt de aproape 10 ore. Traficul se desfasoara in conditii de iarna si in judetul Maramures, la Pasul Gutai zapada avand un strat de 10 cm. In zona s-au format coloane de masini pe o distanta de cativa kilometri.

De asemenea, marti noaptea a nins si la Predeal si Poiana Brasov, dar si la Harghita si Bistrita. La munte, s-au inregistrat intensificari ale vantului, care a atins in unele zone si 100 km/ora, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe urmatoarele drumuri:

  • DN76 km 75, in judetul Arad
  • DN 58 km, in judetul Caras Severin
  •  DN 57B intre km 13 - 31
  • DN75, intre km 28 - 31

Politia Rutiera recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie si pe DN68, in dreptul localitatii Bucova, unde pe carosabil au cazut arbori iar circulatia este ingreunata. De asemenea, in judetele Buzau, Prahova si Arges soseaua este umeda.