Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a deschis circulatia pe DN 7C - Transfagarasan intre 1 iulie si 1 noiembrie, iar pe sectorul de drum Balea Cascada circulatia este interzisa pe timpul noptii, a anuntat miercuri compania printr-un comunicat.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a deschis in perioada 1 iulie – 1 noiembrie, circulatia pe drumul national DN 7C – Transfagarasan, pe sectorul cuprins intre km 0+000 -localitatea Bascov, judetul Arges si km 151+955, la intersectia cu drumul national DN1 Brasov – Sibiu, judetul Sibiu", precizeaza comunicatul.

Participantii la trafic trebuie sa respecte semnalizarea rutiera existenta, tinand seama ca pe acest traseu, sunt sectoare cu pericol de caderi de pietre. Potrivit Companiei de Drumuri pe aceste sectoare de drum nu se recomanda stationarea.

De asemenea, participantii la trafic sunt atentionati ca, pe sectorul de drum cuprins intre km 104+000 si km 129+900 (Balea Cascada), este interzisa circulatia pe timpul noptii, intre ora 21.00 si 07.00.