Cine isi face treaba la Ministerul de Interne ramane, cine nu, va trebui sa plece, a afirmat, duminica, ministrul Dan Nica. In plus, el a apreciat ca prezenta politistilor ar trebui sa fie mai ferma pentru siguranta cetatenilor, potrivit Mediafax.

Dan Nica spune ca va lua masuri pentru ca subordonatii care isi fac treaba exemplar sa fie premiati, iar cei care nu si-o fac vor trebui sa plece.

Dan Nica a cerut ca actiunile de prevenire a infractionalitatii la banci, case de schimb valutar si primarii si, in general, la unitatile care manipuleaza bani, precum si anihilarea retelelor infractionale care se ocupa de "deposedarea de pamant a persoanelor in varsta" sa fie o prioritate, mentionand ca obiectivul principal al ministerului il reprezinta Capitala.

O alta prioritate o reprezinta cei care detin ilegal arme albe sau arme de foc, iar Dan Nica a cerut ca actiunile Politiei si ale Jandarmeriei sa fie zilnice si sa existe o prezenta sporita in zonele unde exista date ca actioneaza grupuri interlope.