Un barbat in varsta de 25 de ani a deschis focul impotriva politistilor, in momentul in care oamenii legii au incercat sa-l legitimeze, in noaptea de vineri spre sambata, pe Soseaua 13 Septembrie din Bucuresti, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comsiarul Christian Ciocan.

In jurul orei 4,30, politistii au observat un barbat care se uita la autoturismele aflate in parcarea unui hotel. Cand i-au cerut sa se legitimeze, acesta a tras cu un pistol cu bile in directia politistilor si a luat-o la fuga.

La intersectia cu Soseaua Panduri, barbatul s-a urcat pe un autoturism oprit la semafor si a amenintat mai departe oamenii legii cu pistolul.

Soferul BMW-ului a bagat insa in marsarier si a demarat, iar individul a cazut de pe masina si a fost imobilizat de politisti.

Barbatul le-a declarat politistilor ca detine salon de masaj in zona si "adusese o angajata pentru a presta o sedinta de o ora la un client", a precizat Christian Ciocan, adaugand ca niciun politisit nu a fost ranit. Tanara a fost retinuta si ea.

Atacatorul a spus ca s-a speriat si a crezut ca politistii, dintre care o parte erau in civil, fac parte din lumea interlopa. El a sustinut ca detine pistolul in mod legal.

In prezent, barbatul este retinut de politisti si cercetat pentru infractiunea de ultraj.