Agresivitate in scoala
Foto: YouTube

Elevi injurand si amenintand profesoara. Clipul a fost postat pe youtube joi, 12 februarie, cu titlul "Ce fac elevii de la SPIF". Postate pe youtube.com din teribilism, astfel de filme arata aspecte mai putin cunoscute ale vietii din scoala. Nu este exclus ca scena sa se petreaca doar pentru a fi filmata. HotNews.ro a solicitat Ministerului Educatiei un punct de vedere in acest caz.

Unitatea scoala nu este identificata, denumirea sugerata de cel care a postat trimitand la grupul scolar agricol SPIF din Corabia, Olt. Vom reveni de indata ce vom primi raspunsurile solicitate in acest sens de la ministerul de resort, respectiv inspectoratul scolar judetean Olt.

Dezbatere: cu telefon mobil in scoala sau nu? Posteaza comentariul tau utilizand formularul de la finalul articolului

Update, ora 12.00: Dupa alertarea Inspectoratului Scolar, autorul a scos clipul de pe Youtube, acum in locul acestuia apare mesajul: The video has been removed by the user.

Raspunsul Inspectoratul Scolar Judetan Olt pentru HotNews.ro

"Videoclipul de la adresa pe care ati mentionat-o a fost filmat la Colegiul ethnic Danubius Corabia.

Directorul colegiului a informat ISJ Olt asupra celor intamplate, urmand ca in Consiliul profesoral al unitatii de invatamant mai sus mentionate sa se aplice sanctiunile pentru elevii implicati in incident, conform regulamentelor in vigoare. De asemenea, se va cerceta si cazul profesoarei care nu a informat la timp directiunea scolii in ceea ce priveste situatia in care a fost implicata."

Inspector scolar imagine ISJ Olt,

Prof. Loghinaş Nicolae

Canale ca Youtube sunt pline de clipuri in care se vad manifestari agresive ale elevilor. Incaierari intre elevi, mai ales intre fete, fac deliciul adolescentilor teribilisti. In alte clipuri recente, elevii au manifestari periculoase, cum ar fi: unii arunca un ghiveci pe geam, altii vandalizeaza o masina.

Un ghiveci aruncat pe geam, in timpul orei

Masina vandalizata (Iasi)