Traficul rutier se intrerupe miercuri dupa-amiaza pe mai multe artere importante din capitala, altele decat culoarul unic Otopeni - Palatul Parlamentului. Restrictiile afecteaza si transportul in comun. Mai multe linii de autobuz si troleibuz circula inca de dimineata pe trasee deviate. Circulatia pe Soseaua Cotroceni, pe bulevardele Regina Elisabeta si Eroilor Sanitari, precum si pe toate strazile din perimetrul Palatului Cotroceni se intrerupe intre orele 16.00-23.00, relateaza Rador.

La ora 16:00 se vor inchide B-dul Regina Elisabeta, Bdul Eroilor Sanitari si perimetrul Palatului Cotroceni. Acest nou tronson va putea fi traversat pe la Piata Operei la intersectia Bdului Eroilor cu Eroii Sanitari. Vor fi inchise Soseaua Cotroceni de la Piata Leu pana la Podul Cotroceni, Str. Gheorghe Marinescu si Bdul Geniului pe sensul dinspre Soseaua Panduri catre Piata Leu.

Pentru ca cea mai circulata artera din aceasta zona este Soseaua Cotroceni, este recomandat pentru cei care merg dinspre centru catre Cartierul Militari sa aleaga urmatorul traseu: fie Splaiul Independentei, pod Grozavesti, Bdul gen. Vasile Milea, fie Calea Plevnei, Stirbei Voda, Bdul Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Soseaua Panduri.