Un barbat care ameninta ca arunca in aer podul de peste canalul Dunare-Marea Neagra de la Agigea a fost retinut luni. Acesta voia sa vorbeasca cu presedintii Traian Basescu, George W. Bush si Vladimir Putin, relateaza NewsIn. Barbatul se afla intr-un jeep, pe podul de la Agigea, pe DN 39 Constanta - Mangalia, si sustinea ca are la el grenade. La fata locului au sosit trupe DIAS si SRI iar circulatia in zona a fost oprita timp de aproape o ora.

Politistii care l-au retinut pe barbatul care ameninta ca ca are doua grenade cu care va arunca in aer podul de la Agigea, peste canalul Dunare-Marea Neagra, nu au gasit nici un material exploziv, nici asupra lui, nici in masina in care se afla.

Omul a declarat ca a vrut doar sa atraga atentia autoritatilor, ca este un caz social: nu are bani si are mai multe datorii. Oamenii legii l-au dus la Spitalul din Palazu Mare pentru a vedea daca barbatul are probleme de natura psihica, transmite Antena 3.

In urma cu doua zile, si timisoreanul Faur Isaia, care l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, se afla la Constanta, unde afirma ca a ajuns ca sa stea de vorba "cu Bush, Putin si Basescu".

Surse din randul autoritatilor implicate in organizarea masurilor de securitate la summit-ului NATO au declarat ca vor fi permanent monitorizate de serviciile secrete cateva sute de persoane cunoscute cu un comportament imprevizibil atunci cand au loc evenimente publice de amploare.