Nimic forțat, nimic fals, nimic grandios și asurzitor, nimic comercial și agresiv în a-ți controla timpul tău liber. Pur și simplu un eveniment pentru pasionații de muzică live bună, într-un format de concert cum rar ai ocazia să vezi, într-un loc surprinzător prin firescul său.

Desculți prin DumbravăFoto: Dumbrava Vlăsiei

Dumbrava Vlăsiei își deschide porțile in weekend-ul 19-21 mai și vă invită, alături de Radio România Cultural, să vă întâlniți cu câțiva dintre artiștii minunați ai prezentului, reuniți într-un format inedit: concerte, expoziții, ateliere…de grădinărit. Amintiri prețioase cu oameni pasionați.

Bach, Piazolla, Brahms, Jarrett, Uehara și, prinși între partiturile acestora interpretate de virtuoși precum Răzvan Suma și Daniel Ciobanu, nimeni alții decât Jurjak și NoruNegru. Binențeles în trei zile diferite, concerte unice, spre înserat.

Fără rezervări și bilete, pur și simplu cu intrare liberă pentru toți cei care doresc un performance autentic. Întâlnirile vor fi moderate de Cristi Marica, Maria Balabaș și George Gâlea, vocile de la Radio pe care le-ați auzit de multe ori, dar pe care acum le puteți și vedea.

Cu siguranță ați auzit măcar o dată în viață de sculptură în sticlă. Dar de Iulia Năstase?! Dar de Academia de Sticlă?! Dacă nu, acum este momentul să admirați ceva uluitor.

Diminețile încep cu ateliere care te vor învăța cum poți să dai viață unei grădini senzoriale, sau unei grădini care să te hranească, dar de care trebuie inevitabil să ai și grijă și cunoștință.

Dumbrava Vlăsiei ne invită să întâmpinăm vara împreună într-o atmosferă relaxantă, alături de oameni deschiși noilor prietenii, sub albastrul și în verdele Dumbravei. Cei care vor să evadeze din agitația orașului pentru un weekend găsesc programul aici.

Articol susținut de Dumbrava Vlăsiei