Un barbat in varsta de 68 de ani a murit duminica, dupa ce s-a aruncat de la o fereastra situata la etajul al IV-lea al Spitalului Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, Catalin Popescu, potrivit Agerpres.

El a precizat ca pompierii au fost solicitati duminica dimineata, in jurul orei 5,50, iar in timp ce personalul medical alerta fortele de interventie barbatul s-a aruncat de la fereastra si a cazut pe o cladire anexa a spitalului.

"Fortele de interventie au reusit recuperarea acestuia in viata. Dupa recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenti la fata locului pentru acordarea primului ajutor medical. In momentul preluarii barbatului de catre personalul medical de la UPU el prezenta traumatisme la membrele inferioare", a spus purtatorul de cuvant al ISU Valcea.

In timp ce se afla la UPU, pacientul a intrat in stop cardio-respirator de doua ori, prima data manevrele de resuscitare efectuate avand rezultat favorabil. A doua oara nu s-a mai putut face nimic, barbatul fiind declarat decedat.