In noaptea de miercuri spre joi pompierii bucuresteni au intervenit la un incendiu izbucnit la un apartament din Capitala si au evacuat din imobil 50 de persoane, printre care si 10 copii. Trei persoane au ajuns la spital: un barbat cu arsuri pe maini si fata, o femeie cu atac de panica si o fetita (aprox patru ani) usor expusa la fum.

Interventie ISU la un incendiu din CapitalaFoto: ISU Bucuresti-Ilfov

"In cursul acestei dimineti, in jurul orei 02:30, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Ramnicu Sarat. Avand in vedere degajarile mari de fum care au inundat casa scarii si care puteau cuprinde si apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, in mod prioritar, echipe de cautare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse.

Simultan cu actiunile de evacuare s-a procedat si la localizarea si stingerea incendiului. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 copii.

Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale, astfel: un barbat cu arsuri pe maini si fata la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panica la spitalul Sf. Ioan si o fetita (aprox patru ani) usor expusa la fum la spitalul Marie Courie.

Actiunea pompierilor a fost contracronometru. Dupa aproximativ o ora din momentul anuntarii incendiului toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat.", se spune intr-un comunicat de presa.