Peste 1.000 de protestatari s-au adunat duminica seara in fata Guvernului, pentru a protesta impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si impotriva Legilor Justitiei. Din Piata Victoriei, manifestantii au plecat in mars spre sediul PSD. Cei prezenti au scandat Impotriva Guvernului si PSD, au fluturat steaguri tricolore si ale UE si au batut in tobe. "Cuib de hoti si de mafioti!", "Hotii, hotii!" , "Fara prag!", "Demisia!" si "Anticipate!", au scandat protestatarii in fata sediului PSD. Jandarmii au ridicat doi protestatari care au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD.

Protest in Piata VictorieiFoto: Hotnews

UPDATE 20.20Protestatarii incep sa plece in grupuri mari, au mai ramas doar cateva sute. O parte dintre ei se intorc in Piata Victoriei.

UPDATE 19.54Protestatarii au ajuns la sediul PSD, unde scandeaza "Cuib de hoti si de mafioti!", "Hotii, hotii!" , "Fara prag!", "Demisia!", "Tradatorii!", "Infractorii!", "Sobolanii rosii!", "Abrogati si apoi plecati!" si "Anticipate!

UPDATE 19.28 Protestatarii pleaca in coloana spre sediul central al PSD, transmite reporterul HotNews.ro. La acest moment sunt aproape 1.000 de protestatari. Se scandeaza: "PSD, ciuma rosie".

Circa 100 de protestatari s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, purtand steaguri tricolore, dar si ale Uniunii Europene si SUA. Oamenii scandeaza "PSD, ciuma rosie", "Hotii, Hotii", "Legile voastre, niste dezastre" si "Nu la guvernare, Dragnea la inchisoare". Pe pancarte se poate citi printre altele "Demisia", "Justitie, nu coruptie" si "Cine a votat hotii?". (news.ro)

Duminica trecuta a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20.000 de oameni scandand "Nu vrem sa fim o natie de hoti!" si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un alt protest, cu cateva mii de oameni, s-a desfasurat miercuri, cand in sedinta de guvern s-au adoptat modificarile la Codul Fiscal.

Imagini din prima parte a protestului de duminica:

Mici manifestatii au loc si in alte orase din tara: