Circulatia metroului se desfasoara ingreunat, vineri seara, pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) si 3 (Anghel Saligny - Preciziei), calatorii fiind anuntati prin difuzoare ca situatia este urmare a unei tentative de sinucidere. Potrivit pompierilor, o persoana a fost prinsa sub o garnitura de metrou la statia Unirii, scrie news.ro.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov spun ca o persoana a fost prinsa sub metrou in statia Piata Unirii 1.

Conform sursei citate, victima este un barbat care a fost prins intre spatiul dintre perete si vagon, echipele de interventie reusind sa il scoata de pe sine. El a suferit un traumatism cranio-cerebral si i se acorda primul ajutor intr-un vagon de metrou.

Metrorex a anuntat ca incidentul s-a produs in jurul orei 19.30, la statia de metrou Piata Unirii 1, pe linia Republica-Eroilor, unde a avut loc o tentativa de suicid.

"Trenul a fost franat. Echipele de interventie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, in paralel fiind alertat 112, conform procedurilor interne. Circulatia a fost reorganizata in sistem pendula pana la venirea autoritatilor din domeniu si rezolvarea situatiei. Circulatia va fi reluata normal imediat ce victima va fi scoasa de pe linie", a precizat Metrorex.