Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a demarat o licitatie deschisa pentru a cumpara echipamente de protectie antiglont si antiinjunghiere, a caror valoare totala este estimata la peste 112 milioane de lei, potrivit unui anunt publicat in SEAP, relateaza Agerpres.

Anuntul implica incheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durata de 48 de luni si cu o valoare estimata la 112.028.000 de lei, fara TVA.

Conform anuntului, Politia Romana vrea sa achizitioneze 'mijloace de protectie antiglont si antiinjunghiere', respectiv: echipamente de protectie antiglont, scuturi de protectie antiglont, veste de protectie antiglont si maiouri de protectie antiglont si antiinjunghiere.

Principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de bugetul de stat, iar criteriul de atribuire a contractului va fi pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este 14 decembrie, ora 16,00, iar data limita de evaluare a acestora, in SEAP, este 10 ianuarie 2018, ora 18,00, se mai arata in anuntul citat.