Trei persoane si-au pierdut viata, iar doua au fost ranite pe DN6, in judetul Caras- Severin, dupa ce soferul unei masini a intrat intr-o depasire multipla, relateaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin Cecilia Danet a declarat pentru News.ro ca un grav accident rutier a avut loc joi pe DN6, intre Slatina Timis si Ilova.

"Accidentul a avut loc pe DN6, iar din primele cercetari a rezultat ca un barbat de 60 de ani din localitatea Armenis a condus un autoturism dinspre Caransebes spre Orsova, iar la kilometrul 436 acesta nu s-ar fi asigurat corespunzator la efectuarea unei depasiri multiple si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa de un barbat de 45 de ani din judetul Mehedinti", a declarat Cecilia Danet.

Potrivit sursei citate, in urma accidentului soferul autoturismului care intrase in depasire si doi pasageri din masina acestuia au decedat pe loc, iar un al treilea pasager a fost ranit grav. Si soferul autoutilitarei este ranit usor. Cei doi barbati raniti au fost transportati la Spitalul Municipal Caransebes.

Politistii fac cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si incearca sa afle exact cum s-a produs accidentul rutier.