Barbatul care si-a dus copilul intr-o padure, l-a legat de un copac si l-a taiat pe maini, pe picioare si pe burta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul faptei, potrivit news.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Laura Minea, in urma audierilor s-a luat masura ca barbatul de 39 de ani sa fie transportat si internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, acolo unde medicii il vor investiga pentru a decide daca a avut sau nu discernamant.

Politistii au intocmit dosar penal pentru lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului, cercetarile fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecatoriei Buzau.

Totodata, a fost informata si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care va incepe propria ancheta.

Sambata, barbatul, din localitatea buzoiana Bozioru, si-a dus copilul in varsta de 12 ani intr-o padure, unde l-a legat de un copac si l-a taiat cu cutitul pe maini, pe picioare si pe burta. El a filmat agresiunea si i-ar fi trimis imaginile mamei baiatului, pentru a se razbuna pe aceasta, pe motiv ca l-a parasit si a plecat in Spania. Femeia a luat legatura cu Consulatul roman din Spania, care a alertat Politia .

Politistii din localitatea Parscov au mers sambata dupa-amiaza la locuinta barbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat. El a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean Buzau, iar cadrele medicale spun ca este in stare stabila, dar ca este socat de ceea ce i s-a intamplat.