Doi cetateni straini, un canadian si un australian, au murit, joi, in urma coliziunii dintre un TIR si un autoturism pe centura colitoare a municipiului Lugoj, potrivit news.ro. O a treia persoana este grav ranita, fiind nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

Potrivit politistilor, accidentul rutier a avut loc, joi dupa-amiaza, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj din judetul Timis.

In urma impactului intre un autoturism si un TIR, doi oameni si-au pierdut viata, iar un al treilea a fost grav ranit, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Cei doi decedati sunt cetateni straini, un canadian si un australian. Pentru scoaterea victimelor, pompierii au intervenit cu echipajele de descarcerare.

La ora transmiterii aceste stiri, traficul la locul accidentului, pe sensul de mers Timisoara-Caransebes, se desfasoara alternativ, pe un singur fir, dirijat de politistii rutieri.

Nu se stie din ce motiv, autoturismul a intrat pe contrasens, intrand astfel in coliziune frontala cu autotrenul care circula regulamentar.