Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 in cazul lui Virgil Nitulescu, fost manager al Muzeului National al Taranului Roman, pe care il acuza de conflict de interese. In calitate de manager al muzeului, Nitulescu este acuzat ca a incheiat cinci contracte de prestari servicii cu sotia sa, care a obtinut astfel venituri salariale de 29.132 lei, arata Agentia Nationala de Integritate, intr-un comunicat.

"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta indiciilor privind posibila incalcare a regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Nitulescu Virgil Stefan, fost manager al Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti. In calitate de manager al institutiei culturale a incheiat, in numele muzeului, un numar de cinci contracte de prestari servicii cu sotia sa, in baza carora aceasta a obtinut venituri de natura salariala in cuantum de 29.132 Lei", arata inspectorii ANI.

"Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 in vederea verificarii indiciilor privind savarsirea de catre Nitulescu Virgil Stefan a infractiunii de conflict de interese, prevazuta de art. 301, alin. (1) din Codul Penal al Romaniei, potrivit caruia ", se mai arata in comunicatul ANI.