Doua adolescente de 17 ani sunt audiate, luni dupa-amiaza, de politistii prahoveni dupa ce in presa a aparut un filmulet in care una dintre ele o loveste si o calca pe cap pe cealalta, in acest caz fiind deschis dosar penal, scrie News.ro. Un caz similar s-a produs si duminica, doua fete de 15 ani lovind cu palmele si genunchii o adolescenta de 14 ani, pe strada.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, luni, ca doua tinere de 17 ani - una din Ploiesti, iar cealalta din comuna Draganesti - au fost duse la audieri, dupa ce in presa a aparut un filmulet privind un conflict in cele doua.

In imagini se poate vedea cum victima, care este din Ploiesti, este lovita de cealalta fata cu palmele peste fata, scuipata, injurata, calcata pe cap si lovita cu picioarele, fara ca aceasta sa riposteze.

Purtatorul de cuvant al IPJ Prahova a precizat ca in acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru lovire si alte violente.

Un caz similar s-a produs si duminica, doua fete de 15 ani lovind cu palmele si genunchii o adolescenta de 14 ani, pe strada. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat ca fata in varsta de 14 ani care a fost filmata in timp ce era batuta si umilita de alte doua fete pe o strada din Ploiesti a depus reclamatie la Sectia numarul 2 de Politie Ploiesti.

Plangerea a fost depusa dupa ce IPJ Prahova s-a autosesizat si a inceput cercetari pentru comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, a precizat Raluca Brezeanu.

Politistii le-au audiat pe cele doua agresoare, dar si pe baiatul care apare in filmare stropind-o pe victima cu apa in timp ce aceasta era batuta si pusa sa sarute mainile agresoarelor. Adolescentul este si el cercetat penal pentru complicitate la infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice.