Cei doi romani raniti in atacul de la Londra sunt un barbat si o femeie, turisti, iar femeia se afla intr-o stare "relativ critica", ea fiind lovita de masina atacatorului pe podul Westminster si fiind proiectata in Tamisa, a anuntat, miercuri seara, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, potrivit News.ro.

Mihalache a precizat, la Antena 3, ca tanara are "multiple fracturi si leziuni", iar plamanii ii sunt mentinuti in functiune cu ajutorul aparatelor.

Ambasadorul Romaniei la Londra a explicat ca starea grava a femeii este determinata de faptul ca ea a fost lovita de masina atacatorului si a fost proiectata in raul Tamisa, de unde a fost recuperata de echipele de salvare si transportata la spital.

Dan Mihalache a precizat ca tanarul care o insotea are o fractura la laba piciorului si ca ar fi urmat sa isi sarbatoreasca vineri ziua de nastere.

Patru oameni au murit si alti 20 au fost raniti, miercuri, la Londra dupa un atac in zona Parlamentului britanic. Un barbat a intrat cu masina in multime pe podul Westminster, ulterior fiind ucis.