Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, a fost implicat, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe raza comunei vasluiene Miclesti, eveniment in urma caruia nu s-au inregistrat victime, relateaza News.ro. Politistii fac cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentantilor Politiei Vaslui, accidentul s-a petrecut in afara localitatii Miclesti, in momentul in care prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, aflat la volanul masinii sale, s-a angajat in depasirea unui alt autoturism care intentiona sa vireze spre stanga.

In urma coliziunii dintre cele doua autovehicule nu s-au inregistrat victime.

"In acest caz este vorba doar despre un eveniment rutier fara a exista victime in urma coliziunii celor doua autoturisme. Politistii de la Serviciul Rutier se afla la fata locului pentru a stabili cu exactitate conditiile in ncare s-au petrecut evenimentul rutier", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

In functie de rezultatele anchetei polititilor, se vor stabili si sanctiunile pentru conducatorii auto.