Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, pe raza localităţii prahovene Româneşti, două persoane rămânând prinse între fiarele maşinilor si fiind necesara interventia echipelor de descarcerare, anunta Agerpres. Una dintre persoanele implicate în accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe DN 1, la Româneşti, a decedat, iar o alta, care este în comă, a fost preluată de un elicopter SMURD.

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat că un bărbat de 37 de ani, care era prins între fiarele uneia dintre maşini, şi-a pierdut viaţa, acesta având un traumatism cranio-cerebral acut deschis.

De asemenea, un bărbat de 38 de ani se află în stare de comă superficială, având un traumatism cranio-cerebral acut, acesta fiind preluat de elicopterul SMURD care a aterizat la faţa locului.

O altă persoană care a fost rănită în accident, respectiv o tânără de 24 de ani, care a suferit un traumatism la gleznă, a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a mai precizat sursa citată.