Un tanar de 21 de ani din Bacau a fost retinut de politisti dupa ce ar fi furat 100.000 de euro dintr-un apartament din municipiu, in care a intrat cu ajutorul unor chei potrivite, anunta News.ro. Anchetatorii au reusit sa recupereze cea mai mare parte din suma, in urma unei descinderi.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, barbatul a fost prins de catre anchetatori dupa aproape trei saptamani de cand proprietarul unui apartament a reclamat ca persoane necunoscute i-au furat din locuinta 100.000 de euro. Identificarea tanarului de 21 de ani, care a intrat in casa respectiva cu ajutorul unor chei potrivite si apoi a sustras banii, s-a facut cu ajutorul politistilor Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul IGPR.

"Politistii de investigatii criminale, impreuna cu lucratori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au desfasurat o perchezitie domiciliara la tanarul suspect in acest caz. In urma actiunii, in locuinta sa a fost descoperita si ridicata suma de 85.050 de euro", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Gabriela Ciobanu.

Tanarul de 21 de ani a fost retinut de catre politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, cu propunerea de arestare preventiva pentru furt calificat.