DN 1 este blocat complet, sambata dupa-amiaza, intre Brasov si Predeal, din cauza unui accident rutier petrecut in localitatea Timisu de Sus, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, trei persoane fiind ranite, anunta News.ro. Accidentul s-a produs in jurul orei 12:00, in localitatea Timisu de Sus, dupa ce soferul unei masini a facut o depasire intr-o curba periculoasa, pierzand controlul volanului si intrand pe contrasens, unde a izbit un alt autoturism care circula regulamentar.

Ora 13:20: Traficul pe DN 1 s-a reluat pe ambele sensuri in zona accidentului.

Trei persoane au fost ranite in urma impactului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, cele trei victime erau constiente, dar au suferit multiple traumatisme si au fost transportate le Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Brasov,

In urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 intre Brasov si Predeal a fost complet blocat, Centrul Infotrafic al Politiei Romane recomandandu-le soferilor care pleaca de la Brasov spre Bucuresti sa aleaga ruta ocolitoare de pe DN 1 A Brasov - Cheia - Ploiesti.