Barbatul in varsta de 32 de ani, care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, a fost retinut sambata de politie, dupa ce a fost audiat mai multe ore.

"A fost retinut acum, urmeaza sa fie dus la Parchet, sa fie prezentat unui procuror si vedem ce masuri va dispune, daca mentine pana la urma retinerea, daca merge cu propunere (n.r. - de arestare preventiva) la instanta", a precizat, pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Sefan Ghebaur.

Potrivit acestuia, cel in cauza este cercetat pentru tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si alte violente si amenintare.

Barbatul a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, in noaptea de joi spre vineri. El s-a prezentat, sambata dimineata, la sectia de politie, unde a predat si arma, un pistol cu bile. Barbatul in cauza si-a justificat gestul pe fondul unor repetate stari de scandal si galagie pe care le-ar fi provocat tinerii, in conditiile in care locuieste foarte aproape de caminul respectiv.