Soferul care duminica seara a provocat accidentul mortal de pe soseaua Chitila din Bucuresti era recidivist si fusese trimis in judecata pentru conducere fara permis auto, la jumatatea lunii iunie, de procurorii din Sectorul 1, transmite Mediafax.

Valentin Micut Fieraru si-a pierdut viata si a ucis alte doua persoane, duminica seara, dupa ce masina pe care o conducea fara sa aiba permis auto a intrat intr-un refugiu de tramvai si a lovit alte doua autoturisme pe soseaua Chitila din Capitala.

Nu era pentru prima data cand barbatul se urca la volan, desi nu poseda permis de conducere.

El a mai fost prins pe 4 februarie 2012, tot pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei, in timp ce conducea o masina, fara permis, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

In cauza a fost deschis dosar penal sub acuzatia de conducere a unui autovehicul fara a poseda permis, ancheta fiind inaintata instantei Judecatoriei Sectorului 1 pe data de 16 iunie 2016, au precizat sursele citate.

Aceleasi surse spun ca, in acest dosar, barbatul figureaza ca recidivist, el fiind cercetat in trecut si pentru conducerea unui autovehicul reinmatriculat, ancheta din urma fiind anterior clasata.