Un copil de 13 ani din Ramnicu Sarat a fost transportat duminica la un spital din Capitala, dupa ce a fost talharit de doi prieteni de un telefon mobil si o bancnota de un leu si abandonat in stare grava pe camp, informeaza Agerpres.

Baiatul, cu leziuni grave, a stat pe camp o noapte intreaga pana cand a fost gasit de oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, copilul s-a intalnit vineri seara cu un adolescent de 15 ani si un baiat de 10 ani cu care a mers la Gara Ramnicu Sarat pentru a ajunge la Buzau. Deoarece au cumparat un singur bilet, controlorul i-a dat jos din tren, iar acestia au decis sa se intoarca pe jos la Ramnicu Sarat.

In apropiere de comuna Valea Ramnicului, intre baiatul de 15 ani si copilul de 13 ani a izbucnit un conflict, primul lovindu-l pe cel din urma cu pumnii si cu o piatra peste fata. Ceilalti doi au fugit cu un telefon mobil si o bancnota de un leu.

Baiatul lovit a stat pe camp toata noaptea, iar sambata dimineata a fost gasit de oamenii legii si transportat la Spitalul Judetean Buzau. Din cauza traumatismelor severe, medicii au decis transferul acestuia la Spitalul "Marie Curie" din Capitala.