Un TIR incarcat cu sucuri s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, in localitatea argeseana Albota, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens intr-o curba deosebit de periculoasa si cu vizibilitate redusa, iar soferul autotrenului a incercat, cel mai probabil, sa evite impactul. In urma accidentului, nimeni nu a fost ranit, soferul vinovat fiind amendat, anunta News.ro.

Accidentul a avut loc in comuna argeseana Albota, in zona cunoscuta de catre localnici drept "Popasul Cerbul".

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arges au declarat ca in accident au fost implicate un autotren si un autoturism Fiat.

Autotrenul, care conform martorilor este incarcat cu sucuri, circula dinspre Pitesti catre localitatea Slobozia, iar intr-o curba deosebit de periculoasa si cu vizibilitate sub 50 de metri de pe contrasens a venit autoturismul Fiat, la volanul caruia se afla un sofer in varsta de 56 de ani, din comuna damboviteana Visina. Acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul volanului in curba.

Cele doua autovehicule s-au ciocnit, insa nimeni nu a fost ranit. Cel mai probabil, pentru a evita impactul, soferul TIR-ului a tras de volan, iar autotrenul s-a rasturnat in santul de pe partea opusa sensului sau de mers.

In urma accidentului, conducatorul autoturismului, vinovat de producerea acestuia, a fost amendat cu 750 de lei.