Un accident in lant in care au fost implicate un TIR, trei masini si o autoutilitara a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 1B, in zona localitatii Loloiasca, evenimentul petrecandu-se din cauza fumului dens provocat de un incendiu de vegetatie uscata, transmite Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Marian Popescu, soferul unui TIR care mergea spre Mizil nu a adaptat viteza la conditiile de trafic dupa ce a intrat in perdeaua de fum provocata de un incendiu de vegetatie uscata, ciocnindu-se de o masina si provocand un accident in lant in care au fost implicate in total cinci autovehicule, respectiv TIR-ul, trei masini si o autoutilitara.

In urma impactului, o adolescenta de 15 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, insa a refuzat transportul la spital, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, incendiul de vegetatie uscata se manifesta pe cinci hectare, la fata locului intervenind zece pompieri.