Un TIR incarcat cu cereale s-a rasturnat, duminica, pe DN 65B, in localitatea argeseana Bradu, iar cei doi barbati care se aflau in cabina erau bauti, unul dintre ei avand o alcoolemie de peste unu la mie, transmite Mediafax.

TIR-ul venea din judetul Dambovita si urma sa se opreasca in Arges.

Pe DN 65B, in localitatea Bradu, cel care conducea TIR-ul a pierdut controlul volanului, iar autocamionul s-a rasturnat in santul din partea dreapta a drumului.

La fata locului au fost solicitate mai multe ambulante, dar si descarcerarea.

"Am intervenit cu doua ambulante SMURD, cu medic, dar si cu descarcerarea. In cabina autocamionului incarcat cu cereale se aflau doi barbati, raniti usor. Ambii au refuzat sa primeasca ingrijiri medicale", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.

Cei doi barbati care se aflau in cabina erau bauti, unul dintre ei avand o alcoolemie de peste unu la mie. Initial, niciunul dintre cei doi nu a vrut sa declare care dintre ei conducea TIR-ul in momentul producerii accidentului, iar ulterior ei au spus politistilor ca cel care detinea permis de conducere fusese la volan.

"In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice", a declarat corespondentului Mediafax purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir.

Cerealele cu care era incarcat TIR-ul nu s-au rasturnat pe sosea.