Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, ca prejudiciul in dosarul Hexi Pharma 'nu este foarte usor sa fie stabilit, avand in vedere activitatea destul de indelungata desfasurata de firmele respective', transmite Agerpres.

Aflat la Alba Iulia cu prilejul celui de-al XXX-lea Congres General al Uniunii Avocatilor Europeni, procurorul general al Romaniei a declarat presei ca cercetarile sunt in curs si se fac evaluari ale documentelor care au fost ridicate. Lazar a mentionat ca pe rolul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General sunt doua dosare legate de Dan Condrea.

'Cercetarile sunt in curs, se fac evaluari de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectueaza in continuare perchezitii informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate si ancheta progreseaza pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evalueaza prejudiciul care desigur ca nu este foarte usor sa fie stabilit, avand in vedere activitatea destul de indelungata desfasurata de firmele respective', a declarat Augustin Lazar.

La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anuntat ca Hexi Pharma a fost pusa sub urmarire penala pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale.