Vremea se va incalzi in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra miercuri intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade, informeaza ANM, citata de Mediafax.

In tara, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, in regiunile vestice si de nord-vest, local in cele centrale si de rasarit si izolat in restul teritoriului. Punctiform, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in zona montana inalta, dar de scurta durata, in timpul ploilor si in celelalte zone. Spre sfarsitul intervalului este posibil sa se produca ceata.

Vremea se va incalzi si in Bucuresti. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 16...17 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Joi

Vremea va continua sa se incalzeasca. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 26 si 32 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 8...9 grade in estul Transilvaniei, pana in jurul a 24 de grade in sudul Banatului.

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare seara si noaptea in regiunile vestice, nord-vestice si de nord, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Vantul va avea intensificari, indeosebi in a doua parte a intervalului, in zona montana inalta si in Campia de Vest. In orele diminetii, cu totul izolat, vor fi conditii de ceata.