Ionut Badea, antrenorul secund al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat, duminica, la doua zile dupa infrangerea cu Franta, scor 1-2, ca nationala Elvetiei este mult mai puternica decat Albania, dar si decat Romania, avand foarte multi fotbalisti care evolueaza in campionatul Germaniei, transmite Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ionut Badea, antrenorul secund al nationalei, se teme de forta Elvetiei, care a castigat, sambata, 1-0 cu Albania, prin golul marcat in minutul 5, de Fabian Schar.

"Pe hartie, Elvetia e net superioara atat Romaniei cat si Albaniei, judecand dupa componenta lotului, pentru ca majoritatea joaca in Bundesliga. Shaqiri e un jucator cu o tehnica peste medie, poate destabiliza apararea. Are tendinta foarte mare de pase periculoase, de dribling, de sut la poarta. Elvetia are o echipa cu o calitate peste medie, dar nu e chiar de nivelul Frantei. Au puncte vulnerabile. Meciul de ieri a fost echilibrat, au fost ocazii mari de ambele parti. Lucram la abordarea tactica si in final vom lua toate deciziile cu privire la echipa care va intra pe teren. Pentru mine e important modul in care vom juca, iar rezultatul va veni in consecinta", a spus Badea, intr-o conferinta de presa.

Romania si Elvetia se vor intalni, miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, intr-o partida care se va disputa pe Parc des Princes.