Incepand de miercuri, 15 iunie 2016, pasagerii care sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda vor avea la dispozitie taxiuri autorizate, cu tarife de maximum 1.40 lei/km, fara comanda prealabila, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Taxiuri la Otopeni SosiriFoto: Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Acestea vor astepta in statia taxi amplasata la iesirea din terminal si vor prelua pasagerii in ordinea sosirii, se afirma in comunicatul Companiei.

Clientii care vor dori sa comande taxi de la o anume companie vor avea la dispozitie in continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum si taxiurile neautorizate de aeroport vor fi disponibile in continuare la parter, in fata terminalului Sosiri.

Fiecare dintre statiile taxi - pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comanda si pentru celelalte taxiuri - vor fi clar semnalizate.

In acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se deruleaza rapid si gratuit, sustine sursa citata.