Politia din Neamt a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca in urma concertului trupei Carla's Dreams, in timpul caruia mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza spatiului prea mic si a caldurii, informeaza Digi24.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Neamt, "politistii nemteni au demarat cercetari in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Piatra Neamt".

Primele audieri in dosar s-au desfasurat sambata.

"In cauza se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs acest eveniment si dispunerea masurilor legale ce se impun", informeaza IPJ Neamt.

Inspectoratul de Politie precizeaza ca, in timpul spectacolului vineri seara, politistii au intervenit alaturi de angajatii Inspectoratului de Situatii de Urgenta pentru a ajuta la evacuarea persoanelor si pentru a asigura zona.