Trupul neinsufletit al fostului fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, la ora 09:30, pe stadionul "Dinamo", informeaza site-ul clubului bucurestean. Familia lui Ekeng, jucatorii echipei Dinamo Bucuresti, suporterii, antrenorii, copiii si juniorii, fostii fotbalisti ai clubului si sustinatorii din Bucuresti si din toata tara ii vor aduce un ultim omagiu fostului jucator.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentantii galeriei dinamoviste au anuntat pe o pagina de socializare ca dupa ora 11.00 il vor conduce in coloana spre aeroportul Otopeni de unde Ekeng va fi dus acasa in Camerun.

Inmormantarea va avea in Camerun, unde Patrick Ekeng s-a nascut in urma cu 26 de ani, pe 26 martie 1990.

Dinamo a anuntat ca numarul 14, purtat de Patrick Ekeng la meciuri, a fost retras pentru totdeauna.

Mijlocasul echipei dinamo a murit pe 6 mai la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare.

Patrick Ekeng juca la Dinamo din ianuarie 2016 si a activat in 11 meciuri pentru echipa in Stefan cel Mare, in trei competitii, marcand un gol important in derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei Romaniei, incheiat la egalitate, 2-2.

In urma cu 16 ani, Catalin Hildan, capitanul lui Dinamo, deceda pe teren la varsta de 24 de ani, in timpul unui meci amical desfasurat la Oltenita.

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul mortii jucatorului Patrick Ekeng. Primele rezultate ale autopsiei au aratat ca avea probleme la inima care nu fusesera insa descoperite.