Compania Rompetrol a remis redactiei HotNews.ro un punct de vedere legat de articolele care au tratat implicarea Irinei Beraru in procesul de selectare a procurorilor. Va prezentam integral comunicatul Rompetrol.

"In ultimii 2 ani, pentru sustinerea dezvoltarii Grupului Rompetrol au fost implementate mai multe programe de resurse umane vizand atat conducerea procesului de reorganizare a Grupului cat si asigurarea de resurse umane necesare Grupului prin cercetari de piata si recrutare de personal.

Datorita implicarii in proiecte similare si a reputatiei pe care o are in piata, Centrul pentru Implementarea Managementului Performant a fost cel care a asigurat din ianuarie 2007 aceste servicii pentru Grupul Rompetrol.

Consultantul delegat de CIMP in vederea acordarii acestei asistente a fost d-na Irina Berar - Senior Consultant al CIMP.

Avand in vedere necesitatea implicarii consultantului in managementul proiectelor implementate de Grup la recomandarea CIMP, a fost incheiat un contract pe durata determinata si in timp partial cu d-na Irina Berar pentru functia de consultant in management (cod COR 244 107).”