Politistii fac perchezitii in Bucuresti si judetul Teleorman, intr-un dosar privind activitati ilicite in domeniul comertului cu alcool, informeaza Agerpres.

''Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, pun in aplicare 4 mandate de perchezitie in municipiul Bucuresti si judetul Teleorman si 8 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de inselaciune, contrafacere, punerea in circulatie de marfuri contrafacute si utilizarea neautorizata a unei marci precum si punerea in circulatie de marfuri improprii consumului", se arata in comunicatul DGPMB transmis luni.

Politia Capitalei precizeaza ca din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii desfasurau activitati ilicite in domeniul comertului cu alcool, plasand pe piata bauturi contrafacute.

Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la suma de 100.000 de lei.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.