Loteria bonurilor fiscale. 508 bonuri in valoare de 135 lei fiecare participa, joi, la a doua extragere

de Carla Dinu     HotNews.ro
Joi, 6 august 2015, 9:29 Actualitate | Esenţial

508 bonuri fiscale in valoare de 135 de lei fiecare urmeaza sa participe, joi, la cea de-a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori ai extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale din 28 iunie. Fondul de premiere pentru aceasta extragere este de un milion de lei, scrie Agerpres.

In prima etapa a extragerii ocazionale au fost desemnate castigatoare bonurile fiscale emise in data de 23 mai 2015, avand valoarea de 135 de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

"In urma centralizarii bonurilor fiscale castigatoare, in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 508 cereri de revendicare, fiind depasit astfel numarul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Fiecarui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un numar unic de inregistrare, in intervalul 001 - 508", precizeaza comunicatul Finantelor.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane joi, incepand cu ora 19,30.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, in vederea incarcarii rezultatelor in 'Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale', respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale antifrauda fiscala.
[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

4874 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică