508 bonuri fiscale in valoare de 135 de lei fiecare urmeaza sa participe, joi, la cea de-a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori ai extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale din 28 iunie. Fondul de premiere pentru aceasta extragere este de un milion de lei, scrie Agerpres.

In prima etapa a extragerii ocazionale au fost desemnate castigatoare bonurile fiscale emise in data de 23 mai 2015, avand valoarea de 135 de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

"In urma centralizarii bonurilor fiscale castigatoare, in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 508 cereri de revendicare, fiind depasit astfel numarul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Fiecarui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un numar unic de inregistrare, in intervalul 001 - 508", precizeaza comunicatul Finantelor.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane joi, incepand cu ora 19,30.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, in vederea incarcarii rezultatelor in 'Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale', respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale antifrauda fiscala.