Uniunea Nationala a Studentilor din Romania organizeaza incepand de luni si pana in 23 noiembrie evenimente cu teme de educatie, mediu, cultura, sport, dezvoltare personala, sanatate, voluntariat sau antreprenoriat social in 14 centre universitare din Romania.

Organizatorii evenimentului si-au propus sa ofere studentilor din Bucuresti, Iasi, Craiova, Timisoara, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Petrosani, Galati, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Bacau o saptamana plina de activitati inedite, menite sa ii ajute sa deprinda compentente necesare dezvoltarii individuale si sa sublinieze rolul important pe care tinerii il au ca cetateni, oferindu-le sansa de a se cunoaste, de a interactiona si de a se implica in proiecte comune, in vederea consolidarii ideii de apartenenta la spatiul comunitar, scrie un comunicat al UNSR.

Organizatorii anunta manifestari culturale, competitii sportive si petreceri tematice, dar si unele inedite: cross cu biciclete, dezbateri privind angajabilitatea sau lectii de teatru. Festivalul va culmina sambata, 22 noiembrie, cu un concert de exceptie sustinut de Voltaj, Vescan si Doddy in cadrul Rectoratului UPB, iar saptamana se va incheia duminica, 23 noiembrie cu un recital extraordinar al Corului Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Accesand www.studentiada.ro , puteti afla toate detaliile despre:

  • Bilete gratuite la muzeu, opera, film, teatru 
  • Competitii sportive (fotbal, badminton, tenis de camp, jocuri de sala, sah, table, ciclism) 
  • Traininguri, workshopuri, conferinte, expozitii, dezbateri, seminarii Petreceri tematice, concursuri de cultura generala, concursuri traznite, concerte.