Vasile Blaga le-a transmis reprezentantilor partidelor in sectiile de votare sa respecte legea "pentru ca nu merita sa intre ei in puscarie in locul politicienilor corupti".

"Transmit un mesaj tuturor partidelor in sectiile de votare. Sa fie corecti, sa respecte legea pentru ca nu merita sa intre ei in puscarie in locul politicienilor corupti care, probabil, unii dintre ei ii indeamna la astfel de actiuni", a spus Blaga vineri intr-o conferinta de presa.

Copresedintele ACL a precizat ca duminica romanii au de ales "intre doua modele sau doua sisteme complet diferite".

"In patru saptamani am strabatut cu domnul Klaus Iohannis Romania, ne-am intalnit cu zeci si zeci de mii de romani si de fiecare data acestia ne-au spus ca nu au locuri de munca, ca sunt striviti de birurile impuse de Guvernul Ponta si mai ales sunt scarbiti de circul din tara asta. (...) Armele lui Klaus Iohannis sunt tenacitatea, seriozitatea si nicidecum circul. Vom alege duminica intre doi oameni, Iohannis si Ponta, intre doua modele sau doua sisteme complet diferite. Klaus Iohannis care este modelul lucrului bine facut la Sibiu si il propune prin proiectul domniei sale si intregii Romanii si Victor Ponta care este exemplul lucrului prost facut", a explicat Blaga.

De asemenea, el a mai afirmat ca "un singur vot conteaza si poate schimba tara".

"Este bine ca romanii sa mearga in numar cat mai mare la vot si sa decida schimbarea cursului politic in tara inca din primul tur. Daca vor merge la vot, vor da semnalul ca vor sa schimbe politica de clan a lui Ponta si PSD. Un singur vot conteaza si poate schimba tara asta", a mai declarat copresedintele ACL.