Universitatea din Bucuresti isi prezinta in perioada 10-11 aprilie ofertele educationale ale facultatilor universitatii. In cadrul celor doua zile ale Targului Educatiei, liceenii care se pregatesc pentru admiterea la facultate se vor putea intalni cu profesori ai Universitatii si vor beneficia de servicii de informare pentru alegerea facultatii, informeaza Universitatea din Bucuresti. Si Universitatea Politehnica din Bucuresti isi va prezenta oferta educationala in cadrul targului Polifest, desfasurat in perioada 9-11 aprilie.

Admitere universitateFoto: Agerpres

Universitatea din Bucuresti organizeaza in perioada 10-11 aprilie 2014 Targul Educatiei pentru liceenii care se pregatesc pentru admiterea la facultate. Evenimentul se va desfasura in Holul Central al Palatului Facultatii de Drept, bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, deschiderea oficiala va avea loc joi, 10 aprilie, la ora 10:00, iar accesul este liber.

Targul face parte din evenimentele dedicate aniversarii a 150 de ani de existenta a Universitatii din Bucuresti. In cadrul celor doua zile ale targului, facultatile universitatii le vor prezenta elevilor oferta educationala a Universitatii din Bucuresti pentru anul 2014-2015, vor oferi servicii de informare, orientare si consiliere pentru alegerea facultatii.

Elevii vor putea experimenta cum este sa fii student, participand, in perioada 7-9 aprilie 2014, la Saptamana Facultatii de Geografie si la Zilele Portilor Deschise la Facultatea de Litere. Programul Saptamanii Facultatii de Geografie poate fi accesat aici

Descarca de aici programul complet al Targului Educatiei de la Universitatea din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) organizeaza in perioada 9-11 aprilie 2014 evenimentul POLIFEST - la Rectoratul UPB, Amfiteatrul AN 010 "Radu Voinea". Deschiderea evenimentului va avea loc in data de 9 aprilie, ora 10:00, anunta Universitatea Politehnica din Bucuresti.

In cadrul evenimentului, vor fi prezente toate partile interesate de procesul educativ-formativ din Universitate: liceeni, studenti, parinti, personal didactic, firme, autoritati central si locale, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat in tara noastra, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Evenimentul se doreste a fi dedicat atat colaborarii dintre mediul academic si cel socio-economic, cat si cel mai mare targ de prezentare a ofertei educationale a unei universitati. Pe toata durata manifestarilor, facultatile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua Portilor Deschise, ceea ce implica si vizite in laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoastere cat mai buna a ofertei de studii si a perspectivelor de cariera.

Descarca de aici Programului evenimentului Polifest 2014

Citeste si: