Miercuri, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale in ultima decada a lunii martie. Cerul va avea innorari temporare si va ploua pe arii restranse in nord, centru si nord-est si cu totul izolat in rest, iar pe crestele inalte de munte, indeosebi ale Carpatilor Orientali, vor mai fi precipitatii mixte.

In tara

Miercuri, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in nordul Moldovei si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa in general intre 0 si 7 grade.

In cursul zilei de joi, cerul va fi temporar noros si doar izolat va ploua slab. Spre seara, dar mai ales noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in majoritatea regiunilor si se vor semnala ploi in special in sud-vestul si sudul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Banat, Oltenia, Muntenia si local in Transilvania si Dobrogea. Valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice ale perioadei, cu maxime cuprinse intre 10 si 19 grade si minime intre 0 si 9 grade. Noaptea izolat vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti

Miercuri, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 16 grade, iar cea minima de 5...7 grade.